6 Aralık 2017 Çarşamba

INGILTERE'DE UCUZ ALISVERIS

Ingiltere TL paramizi paunda cevirip harcamak istedigimizde cok pahalı bir ülke malesef. Ama buna rağmen buradan çok uygun alışveriş yapmanız mümkün elbette:)
Siz de benim gibi alışveriş tutkunu iseniz her mağazaya girip elinizde birseylerle çıkmak isteyeceksiniz, ama Ingiltere'de harcamalarinizi yaparken dikkat etmenizde fayda var. Dogru magazalara giderek akillica alisveris yapip eve karli bir sekilde donebilirsiniz.

Ilk bahsedeceğim mağaza  Primark olacak ki birçoğumuz zaten duymuşsunuzdur, ayakkabidan  makyaj malzemesine her çeşit ürünün bulunabilecegi Primark magazalarina ugramadan Ingiltere'den ayrilmayin derim. Ürünleri kalitesiz vs vs gibi bir çok şey duyabilirsiniz bu mağaza hakkında ama bence gormeden karar vermeyin herkesin zevkine göre bir şeyler bulabileceği bir mağaza burası mutlaka siz de seveceksiniz.


Gelelim şimdi de marka ürünler satın almak isteyenler için  mağaza tavsiyeme; TK Maxx mağazası yine ayakkabidan çantaya aksesuvara marka urunleri ucuza bulabileceginiz bir yer. Marka kozmetik urunlerinin fiyati da fena sayılmaz. Benim en çok sevdigim  reyonu ise canta reyonu, Amerika'daki Marshalls veya TJ Maxx'lerde bile bu kadar çeşitli marka çantaları birarada bulamamistim.  Micheal Kors, Juicy Couture, Kelvin Klein çantaları burada uygun  fiyatlara bulmak mümkün. Soyle ki ben mesela Juicy Couture marka bir sırt çantasını burada 129 puanda buldum fakat aynı canta Miss Selfridge mağazasında 280 paunda satılıyordu.


Bunun dışında ufak tefek ihtiyaçlarınızi alabileceğiniz Paundland, Paundworld gibi mağazalar var ki, 1 paunda bir çok sey satın alabilirsiniz buralardan.

Ayrıca Arges mağazası var ki aklınıza gelebilecek her türlü tabak çanak, yatak yorgan, elektronik eşya, saat vs vs satın alabilecegiz bu mağaza alışverişi katalog içerisinden yapıyorsunuz. Alacağınız ürünü satın almadan önce elle görülüp dokunma şansınız yok. Alacağınız ürünü önce katalogda seçiyor, sonraya kasaya  gidip katalog numarasını söyleyerek sait  alıyorsunuz, kasadan ver ile  işinizin üzerinde size ait ola  numaranı  ekranda çıkması icin bekliyorsunuz Sizi  ürününün geldiği zaman hem ekrandan görüyor hem de anonsla  duyoyosunuz. Böylece urununuz gidip ürün teslim alanından alabiliyorsunuz, Buradan da ucuz ev eşyası alabilmemiz mümkün, tabi orada bir süre yaşayacaksınız. Turkiye'ye oradan birsey slip tasimak cok da mantikli degil.



BOOTS isimli kozmetik ürünler satan magazayi da tavsiye edebilirim ama fiyat uygunluğu icin değil.  Turkiye'de bulamadığınız markaları burada fena olmayan bir fiyata satin  alabilirsiniz. Aşağı yukarı fiyatlar Turkiye'deki fiyatlarla aynı bu mağazada, şöyle bir bakabilirsiniz,  zaten mutlaka karşınıza bir şubesi çıkacaktır.

Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder